0,00 kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

0,00 kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

Klimafolkemøde i Middelfart 2023

Skrevet af:
Nils Boesen

Igen i år afholdes der klimafolkemøde i Middelfart og vi glæder os. Det foregår d. 31/8 til den 2/9 med over 275 events.

Vi var også med på Klimafolkemødet i 2022. Her havde vi et arrangement sammen med Grønne Nabofællesskaber, hvor de og vi fortalte om vores forskellige tilgange til at samle folk til klimahandling. Grønne Nabofællesskaber i helt lokale grupper, GO-Roskilde med et kommunalt startpunkt og målrettet involvering af uddannelse, erhvervsliv, forvaltere og borgere. Dialogen i 2022 pegede på at de forskellige tilgange supplerer hinanden, og vi har da også et glimrende samarbejde lokalt med grupper af Grønne Nabofællesskaber.

Grønt Omstillingsforbund Roskilde deltager igen i år…

– Med et oplæg og en dialog på hvid scene fredag d. 1/9 kl. 15, om erfaringer med borgerinddragelse i Roskilde og Greve. Også i år er det tænkeligt, at vores måde at inddrage aktører på er komplementær til det, der sker i borgersamlinger – og at begge dele har muligheder og begrænsninger som det er nyttigt at tage bevidst stilling til når man tænker folkelig inddragelse i klimahandling. Kom et smut forbi hvis du er til Folkemøde – og vil du med på rejsen er vi en gruppe der tager toget til Middelfart fredag den 1.9 kl. 8.04, og retur 20.23 fra Middelfart. Køb selv billet.

Hvis du vil se mere omkring programmet og de over 274 events, som vi ikke er en del af, kan du se mere ved at klikke her.

Se mere

Andre nyheder du kunne være interesseret i

Hvorfor er lokal klimahandling vigtig?
Læs mere
Lad os få mere end en affaldsplan
Læs mere
Invitation til Roskilde Spiser Grønt 2024
Læs mere
Kontakt

Mail: info@go-roskilde.dk
Telefon: 20 76 00 26
Kongemarken 30, 4000 Roskilde
CVR 43118935

Følg os

Tilmeld nyhedsbrev