0,00 kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

0,00 kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

Om Grønt Omstillingsforbund – Roskilde

Læring - Handling - Fællesskab

Om hvad vi gør

Læs mere

Om personerne

Læs mere

Om pengene

Læs mere

HVEM ER VI?

Grønt Omstillingsforbund – Roskilde (Go-Roskilde) arbejder for at fremme den grønne omstilling i Roskilde Kommune - både omstillingen af vores hverdagsvaner (mad, transport, forbrug, genbrug osv.) og af de rammer, som vi lever og producerer i (energi- og varmeforsyning, skovrejsning, naturpleje, infrastruktur osv.).

Vi er dannet med opbakning og deltagelse fra en bred vifte af lokale aktører - klimaaktivister, erhvervsliv, grønne organisationer, forskere, uddannelsesinstitutioner, kommunens politikere og forvaltere. Vi udspringer af det mere uformelle Roskilde Klima-netværk, en Facebook-gruppe, der i dag har mere end 450 medlemmer.

Vores særkende er vores brede vifte af deltagere, og vægten på individuel og fælles læring, dialog og handling.

GO-Roskilde er godkendt som folkeoplysende forening og kan trække på Folkeoplysningslovens tilskudsmuligheder, samt søge tilskud fra private og offentlige fonde. Vi er medlem af Dansk Oplysnings Forbund.
Vi vil sætte fart på den grønne omstilling - men vi har ikke egne stærke meninger om, hvordan det bedst gøres. Vi søger altid at bygge på hvad videnskab og andres erfaring har at sige.

Det kan være fint at grave grøfter, når vand skal ledes væk, men i den grønne omstilling skal der bygges broer på tværs af grupper, interesser og synspunkter. Det kan vi netop gøre gennem lokale fællesskaber, og i Roskilde kan vi bygge på stærke netværk og stærke traditioner for samskabelse og samspil.

Det håber vi vil inspirere til, at der dannes lignende forbund i andre kommuner - og om nogle år på landsplan.

Vedtægter, referater, regnskaber

Kontakt

Mail: info@go-roskilde.dk
Telefon: 20 76 00 26
Kongemarken 30, 4000 Roskilde
CVR 43118935

Følg os

Tilmeld nyhedsbrev