0.00 kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

0.00 kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

Events

Vi vil gerne skabe inspirerende oplevelser og læring, som giver energi til at handle i den grønne omstilling. Fra  lækker klimavenlig mad, genbrug og delebilsordninger; til netværk omkring opstilling af solceller og vindmøller med borgerdeltagelse fra start til slut. Den grønne omstilling skal langt omkring!

Herunder kan du finde de arrangementer, events, kurser og møder, som vi eller andre løbende laver. Nogle er gratis, men kan kræve tilmelding, andre koster - ofte med rabat til medlemmer.

Hvis der er problemer med tilmelding eller betaling, så skriv til info@go-roskilde.dk. Skriv hvilken begivenhed (med dato) du vil melde dig til - så hører du fra os hurtigst muligt. 

Grøn Lørdag!

Kom og fejr FNs 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling til Grøn Lørdag!

Læs mere

Kan vi genopbygge naturen med landbruget? Samtale og visning af Landbrugets Natur

SF Roskilde inviterer til visning af filmen “Landbrugets natur” af Isabelle Denaro, samt efterfølgende fælles samtale om filmen, og om hvad vi hver især gør os af tanker om, hvordan naturen og landbruget kan eksistere sammen.

Isabelle Denaro, skaberen af filmen “Landbrugets natur” spørger:
“Kan vi genopbygge naturen med landbruget? Kan landbruget i virkeligheden være med til at løse klima-, biodiversitets- og miljøkriserne?”

Program:
18.30 – Ankomst i Den gamle byrådssal
18.45 – Introduktion ved SF Roskilde og Isabelle Denaro
19.00 – Filmvisning “Landbrugets natur”
21.00 – Samtale i plenum med filminstruktør, samt input fra DN Roskilde og Grønt Omstillingsforbund Roskilde
21.45 – Afrunding og tak for i aften

Om filmen:
I “Landbrugets Natur” møder vi en række danske jordbrugere og deres bud på et naturvenligt, regenerativt landbrug, der genetablerer biodiversiteten over og under jorden, trækker CO2 ud af atmosfæren, opbygger jordens frugtbarhed og balancerer vores vand- og kulstofcyklusser. Udvalgte forskere og eksperter supplerer med relevant information og refleksioner. Filmen er således fyldt med visioner og nyttig naturvidenskabelig information, men den er også smuk og helende på sin helt egen måde og kan ses af alle. Den får os til at mærke, hvordan et livsbekræftende landbrug føles. Dermed håber instruktøren på at skabe en længsel, som i bedste fald vil være med til at inspirere os til at skubbe mod et nyt paradigme.”
  • Det foregår i den gamle byrådssal tirsdag den 23. april 2024 klokken 18.30.
  • Det er først til mølle, så ingen tilmelding eller betaling er nødvendig.
Læs mere

Klimahandledag

Kom med til national klimahandledag den 25. april kl. 18. Vi markerer dagen med en grøn overskudsmiddag (lavet af dagens overskud fra Madoasen), med snak om hvad der optager os på klima- og biodiversitetsfronten – og med at høre formanden for byrådets klima- og miljøudvalg, Jonas Paludan, fortælle om hvor han synes der er fremdrift […]

Læs mere
Kontakt

Mail: info@go-roskilde.dk
Telefon: 20 76 00 26
Kongemarken 30, 4000 Roskilde
CVR 43118935

Følg os

Tilmeld nyhedsbrev