0,00 kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

0,00 kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

Levende grøn bymidte – sådan!

Skrevet af:
Nils Boesen

Der var hele 35 der havde fundet vej til vores møde den 7. februar om den nye strategi for Roskilde midtby. Der blev lyttet og talt, med gode oplæg og masser af energi – og bl.a. fire byrådsmedlemmer blandt deltagerne. 

Vi har mod på mere – så kom gerne med torsdag den 16.februar klokken 15, hvor vi har en uformel byvandring i midtbyen, for at få sans og samling på flere ideer til bymidtens grønne fremtid. Vi mødes i stuen i Byens Hus på Stændertorvet, og deler os i mindre grupper hvis vi er mange nok til ikke at gå i flok.

Læs referatet fra mødet, og se oplægget fra Anna Esbjørn, Concito, og Anna Østerby, Roskilde Kommune. Se også de mange grønne ideer, der allerede er kommet ind på kommunens vi-skaber platform. Og se handleplanen for midtby-strategien.

På mødet blev der også udtrykt et stort ønske om at vi og midtbyens beboere bliver inddraget i den videre proces – der er lige nu udpeget en følgegruppe som ikke er helt repræsentativ for de mange interesser og interessenter i og omkring Roskilde bykerne.

Andre nyheder du kunne være interesseret i

Hvorfor er lokal klimahandling vigtig?
Læs mere
Lad os få mere end en affaldsplan
Læs mere
Invitation til Roskilde Spiser Grønt 2024
Læs mere
Kontakt

Mail: info@go-roskilde.dk
Telefon: 20 76 00 26
Kongemarken 30, 4000 Roskilde
CVR 43118935

Følg os

Tilmeld nyhedsbrev