0,00 kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

0,00 kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

Spildevandsplanen – holder den vand?

Skrevet af:
Nils Boesen

Hvordan beskytter vi naturen i Roskilde Fjord og ved de andre spildevandsudløb i kommunen imod det, vi skyller ud i kloakken? Kan vi genbruge vores gødning? Hvad gør det ved grundvandet, når vi spreder slam med medicinrester, sprøjtemidler, tungmetaller og PFAS direkte ud på jorden, og er nyere termiske teknologier til slambehandling mere klimavenlige? Hvorfor skal regnvandet væk fra kloakken?

Kom og lær, bliv hørt og vær med til at skabe alletiders visioner for vores vand. Borgermødet bidrager til den igangværende høring om vores allesammens plan for spildevand i Roskilde Kommune 

Hør Kai Bester, professor i miljøkemi fra universitetscentret for avanceret vandrensning på Risø, fortælle om, hvordan vi kan beskytte Roskilde Fjord mere ved at fjerne flere uønskede stoffer fra spildevandet. Og hør Roskilde Kommunes miljøafdeling fremlægge rammer og planudkast for vores spildevand. Karim Afaoui, kommunepartner i FORS og tidl. formand for Klima- og Miljøudvalget i Roskilde Kommune, fortæller om FORS rolle – FORS er de daglige forvaltere af spildevandet.

Kom med dine bidrag og hør hvad andre deltagere drømmer om.

Det er mandag den 27. marts kl. 15.30-17 i Byens Hus, Stændertorvet. Der er gratis adgang, gerne med tilmelding  på mail til info@go-roskilde.dk.

Andre nyheder du kunne være interesseret i

Hvorfor er lokal klimahandling vigtig?
Læs mere
Lad os få mere end en affaldsplan
Læs mere
Invitation til Roskilde Spiser Grønt 2024
Læs mere
Kontakt

Mail: info@go-roskilde.dk
Telefon: 20 76 00 26
Kongemarken 30, 4000 Roskilde
CVR 43118935

Følg os

Tilmeld nyhedsbrev