Vi vil gerne skabe inspirerende oplevelser og læring, som giver energi til at handle i den grønne omstilling. Fra lækker klimavenlig mad, genbrug og delebilsordninger; til netværk omkring opstilling af solceller og vindmøller med borgerdeltagelse fra start til slut. Den grønne omstilling skal langt omkring!
Herunder kan du finde de arrangementer, events, kurser og møder, som vi eller andre løbende laver. Nogle er gratis, men kan kræve tilmelding, andre koster - ofte med rabat til medlemmer.
Hvis der er problemer med tilmelding eller betaling, så skriv til info@go-roskilde.dk. Skriv hvilken begivenhed (med dato) du vil melde dig til - så hører du fra os hurtigst muligt.
Nyd en lækker 100 % plantebaseret høstmiddag på Stændertorvet sammen med andre klima-nysgerrige, i forbindelse med vores grønne sommerfest. Maden står på bordet kl. 18, og du kan komme med for 150 kr (125 kr for medlemmer). Grøntsagerne er hentet hos de økologiske producenter i oplandet, og maden tilberedes af grøn kok Laila Rosholm med hjælp fra en håndfuld grønne madguider.
Fredag d. 5/9 på Stændertorvet (ingen tilmelding, bare kom forbi) Kl. 14 – Tempeh, festivalenergi og grønne madaktiviteter Fødevareteknologielever fra Zealand præsenterer smagsprøver på nordisk tempeh fra Contempehrary, planteost fra WOW! Plantebaseret og spændende produkter fra CrispyFood. Samtidig kan du opleve de grønne madguider – en gruppe unge, der har udviklet kreative og sjove madaktiviteter […]
Vil du gerne servere flere bælgfrugter – og få dem til at smage himmelsk? Så kom med og bliv ført ind i en verden af linser, bønner og ærter med inspiration fra det sydindiske køkken. Cook & eat i godt selskab (opskrifter er på engelsk, Krutika er på en blanding af engelsk og dansk…). Kurset […]
Der er mere i verden end salt og peber – og det er ikke mindst krydderier, der løfter plantebaserede kost fra tilbehør til hovedsag. Men hvad er der egentlig gemt i karry, rash-al-hanut eller baharat? Og hvad er forskellen på karry og garam masala? Lær at sammensætte din egen krydderiblanding og smag den til simple […]