HVEM ER PERSONERNE?

Vi har en bestyrelse på 8 personer og 2 suppleanter, samt et virtuelt sekretariat af ulønnede frivillige samt enkelte deltidsansatte, der dels holder sammen på det hele, er tovholdere på forskellige temaområder, og varetager administration, IT og kommunikation.

Bestyrelsen

Cevri

Cevri Ocak

Cevri er ildsjæl og arbejder med ledelse, kultur og klima aktivisme. I gang med at afslutte kandidat i ledelse og innovation.

Billede På Vej (1)

Chili Preisler Andersen

(u. stemmeret)

Byrådsmedlem, næstfmd. for Klima- og Miljøudvalget

 

Gunilla Profil

Gunilla Stine Rasmussen

Gunilla er arkitekt med en master i socialt entreprenørskab og har i 14 år udviklet og implementeret bæredygtighedsstrategier i Musicon. Gunilla har også arbejdet med bæredygtighed i undervisning, kunst og i opstart af virksomheden 'By-DELE'.

Henning Profil

Henning Høgh Jensen

Henning har i mange år arbejdet med ledelse og innovation på universiteter, senest DTU, med fokus på ny teknologi og bæredygtighed. Nu driver Henning egen konsulentvirksomhed, Høgh Jensen Consult, med fokus på databrug i omstillingen.

Jonas Paludan Profil

Jonas Paluden

(u. stemmeret)

Jonas Paludan er lærer på Roskilde Gymnasium, hvor han bl.a. underviser på klima studieretningen Going Green. Jonas er politisk aktivist og har mange års kommunalpolitisk erfaring som medlem af Roskilde Byråd og er i dag formand for kommunens Klima- og miljøudvalg.

Joy Mogensen

Joy Mogensen

Joy Mogensen er demokrat, lokalpatriot og overbevist om at mennesker sammen kan skabe en bedre fremtid. Hun har tidligere konsulteret byplanlægning, SMV’er og uddannelser, været borgmester i Roskilde samt Kultur- og Kirkeminister i Danmark, og i dag er hun en af forpagterne på Roskilde Danhostel, og formand for Lokale- og Anlægsfonden.

Rikke Profil

Rikke Saltoft

(suppleant)

Rikke Saltoft er 48 år, bor i Holbæk og er ansat som kundedirektør og stabschef for godt 200 ansatte i Fors A/S, hvor hun sammenlagt har arbejdet i 10 år. Hun er uddannet cand.comm fra Roskilde Universitet og har en MBA fra CBS

Søren Nielsen Profil

Søren Nielsen

Søren er klimaaktivist og har de seneste år, med andre fra Roskilde Klimanetværk, arrangeret klimaaktiviteter og events. Søren er uddannet pædagog og har siden 1999 arbejdet med børn, unge og voksne indenfor normal og specialområdet. 

Tina Profil

Tina Werborg

(suppleant)

Tina Werborg er forfatter, konsulent og iværksætter. Uddannet Cand Comm fra RUC og har i mere end 15 år arbejdet med forandring, adfærd og social mobilisering. Arbejder idag med tekstiler, tøj og at skabe en bæredygtig branche og kultur.

Ulrik Profil

Ulrik Eggert Knuth-Winterfeldt

Ulrik er uddannet Civilingeniør, med speciale i energi og indeklima - og har igennem mere end 15 år beskæftiget sig med energieffektivisering og bæredygtig omstilling. Aktuelt er Ulrik Chef for Bæredygtighed & Energi i Boligselskabet Sjælland.

Sekretariatet

Nils Profil

Nils Boesen

Sekretariatsleder

Nils har arbejdet med internationalt udviklingssamarbejde som konsulent for bl.a. Danida, NGO’er og multilaterale organisationer. Han er tidligere direktør i FN’s udviklingsprogram og driver nu et økologisk husmandssted ved Boserup.

Martin Profil

Martin Emil Hansen

Studentermedhjælper og webmaster

Martin er til hverdag studerende, og i gang med en bachelor of science i miljøplanlægning. På studiet interesserer Martin sig meget for materialer og arbejder med metoder som livscyklus- og materialestrømsanalyse

Jesper Profil

Jesper Grarup

Tovholder

Jesper er uddannet dyrlæge, men har arbejdet det meste af sit liv med sundhedsfaglig forskning - senest som forskningschef i Region Sjælland. Jesper fra starten været aktiv i Roskilde Klimanetværk og er tovholder på projekter om Vedvarende Energi.

Per Steenberg Christensen 300X300

Per Stenberg Christensen

Regnskab

Per har arbejdet i sundhedsvæsenet og er også kasserer i Roskilde Roklub. Per er ansvarlig for bogholderi og regnskab. 

Helle Boje

Helle Boje

Tovholder

Helle er uddannet antropolog. Hun har erfaring med borgerinddragelse og kvalitative metoder, og interesserer sig for, hvordan vi får skabt en samlende fortælling om den grønne omstilling. Helle er tovholder på vores mad-aktiviteter, herunder Roskilde Spiser Grønt-kampagnen.