Indisk klima-bistro: YELLOW MOONG DAAL
Tilmeld
Dagens indiske menu står på: "Yellow Moong daal og potato cauliflower Tikka masala with chapatis" - dette kan nås på 90 minutter og med kun få hænder. Dem der vil hjælpe til, vil selvfølgelig lære hvordan man laver en indisk proteinrig ret med bælgfrugt og en ret med to meget klimavenlige grøntsager, da de i høj grad dyrkes herhjemme (blomkål og kartoffel). Vi har også valgt at udskifte risen med brødet for at sænke den samlede CO2-udledning.
YELLOW MOONG DAAL: Den gule moong daal kommer fra den grønne moong daal, men hvor man fjerner skallen og splitter den i mindre dele. Den har et proteinindhold på 25 % og er nemmere fordøjelig end de fleste andre bælgfrugter. Den er kendt i Kina og Indien for at have mange sundhedsfremmende virkninger f.eks. at hjælpe med at sænke blodtrykket, at kontrollere blodsukkeret, at virke anti-inflammatorisk, som en antioxidant, at have en probiotisk effekt (balance i mave og tarmenes bakterier). Derudover er den supernem, fordi den bare skal lægges i blød i et par timer, og derefter kan spises rå, f.eks. i salater.
Tilmelding foregår her på siden eller ved betaling til mobilepay 247826.
PRISER:
|
Madlavning og spisning 16:30-19:30 |
Kun spisning 18:00-19:30 |
Medlem |
50 kr. |
60 kr. |
Ikke medlem |
70 kr. |
80 kr. |
Studerende |
40 kr. |
50 kr. |
Børn over 10 |
40 kr. |
50 kr. |
Undervisningssted
Praktisk information
- Hold nr:
- 24000
- Første møde:
- 28.11.23 kl. 16:30
- Mødegange:
- 1
Pris
- Almen kun spisning
- DKK 60,00
- Almen
- DKK 50,00
- Børn over 12 kun spisning
- DKK 50,00
- Medlem
- DKK 50,00
- Studerende kun spisning
- DKK 50,00
- Børn over 12
- DKK 40,00
- Studerende
- DKK 40,00