Indisk klima-bistro: YELLOW MOONG DAAL

indisk dahl

Dagens indiske menu står på: "Yellow Moong daal og potato cauliflower Tikka masala with chapatis" - dette kan nås på 90 minutter og med kun få hænder. Dem der vil hjælpe til, vil selvfølgelig lære hvordan man laver en indisk proteinrig ret med bælgfrugt og en ret med to meget klimavenlige grøntsager, da de i høj grad dyrkes herhjemme (blomkål og kartoffel). Vi har også valgt at udskifte risen med brødet for at sænke den samlede CO2-udledning. 

YELLOW MOONG DAAL: Den gule moong daal kommer fra den grønne moong daal, men hvor man fjerner skallen og splitter den i mindre dele. Den har et proteinindhold på 25 % og er nemmere fordøjelig end de fleste andre bælgfrugter. Den er kendt i Kina og Indien for at have mange sundhedsfremmende virkninger f.eks. at hjælpe med at sænke blodtrykket, at kontrollere blodsukkeret, at virke anti-inflammatorisk, som en antioxidant, at have en probiotisk effekt (balance i mave og tarmenes bakterier). Derudover er den supernem, fordi den bare skal lægges i blød i et par timer, og derefter kan spises rå, f.eks. i salater.

Tilmelding foregår her på siden eller ved betaling til mobilepay 247826.

PRISER:

 

Madlavning og spisning 16:30-19:30

Kun spisning 18:00-19:30

Medlem

50 kr.

60 kr.

Ikke medlem

70 kr.

80 kr.

Studerende

40 kr.

50 kr.

Børn over 10

40 kr.

50 kr.



Undervisningssted

Byens Hus
Stændertorvet 1
4000 Roskilde
Under Gulvtæppet

Praktisk information

Hold nr:
24000
Første møde:
28.11.23 kl. 16:30
Mødegange:
1

Pris

Almen kun spisning
DKK 60,00
Almen
DKK 50,00
Børn over 12 kun spisning
DKK 50,00
Medlem
DKK 50,00
Studerende kun spisning
DKK 50,00
Børn over 12
DKK 40,00
Studerende
DKK 40,00
  • Tirsdag 28.11.23 kl. 16:30 - 19:30

    Sted: Byens Hus
    Stændertorvet 1

    Lokale: Under Gulvtæppet

Krutika Mathu